Categorie Master ANPM > Birou de presa

tipareste trimite pe mail

 INSCRIERI IN CURSA PENTRU EUROPEAN ENVIRONMENTAL PRESS AWARD - DECERNAT IN CADRUL POLLUTEC 2011

Detalii

Autor: ARPM Bucureşti,
Adăugat: 2011-02-15 14:17:34
Ultima actualizare: 2011-02-15 14:17:34

European Environmental Press Award 2011

 „Inovaţie de mediu pentru Europa”

 

 

Începând cu luna aprilie 2010 revista Infomediu Europa este membru al marii organizaţii a publicaţiilor de mediu – European Environmental Press. Suntem onoraţi să fim singura revistă de mediu şi ecologie din România care a devenit membră a unei reţele europene de presă de mediu. Ne dorim să reprezentăm cât se poate de bine România în cadrul EEP şi să contribuim la informarea cât mai exactădespre mediu şi politicile de mediu!

            Pentru cititorii revistei Infomediu Europa noua calitate de membru EEP a revistei aduce avantajul unei informări excelente referitoare la tot ce înseamnă problematica mediului în întreaga Europăşi nu numai.

            Pentru autorităţile administraţiei centrale şi locale ce activeazăpe probleme de mediu, calitatea de membră EEP a revistei Infomediu Europa reprezintă garanţia identificării în paginile revistei a unei palete diversificate şi complete de informaţii despre politicile de mediu şi implementarea acestora.

Una dintre marile satisfacţii de care revista Infomediu Europa se bucură prin prisma apartenenţei la EEP este cea de a promova companiile româneşti într-un larg circuit european, prin parteneriatele cu celelalte 16 publicaţii membre, alături de aportul pe care îl aducem la alegerea câştigătorului trofeului EEP Award.

            Organizat pentru cel de-al nouălea an consecutiv de către EEP, în parteneriat cu Pollutec şi în colaborare cu Federaţia Europeană a Asociaţiilor Profeşioniştilor de Mediu, obiectivul EEP Award este acela de a recunoaşte eforturile companiilor europene ce îmbunătăţesc calitatea mediului prin tehnologiile de mediu inovative.

           

Revista Infomediu Europa vă adresează aşadar, rugămintea de a ne sprijini în popularizarea oportunităţii prezentate de EEP Award, încurajând companiile româneşti ce activează în domeniul mediului să se înscrie gratuit în cursa pentru câştigarea trofeului EEP Award 2011.

 

 

   *Documente ataşate: REGULAMENTUL şi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.