Despre noi

tipareste trimite pe mail

 Cadru General

Detalii

Autor: ARPM Bucureşti,
Adăugat: 2010-08-24 10:15:35
Ultima actualizare: 2012-11-23 12:05:48

Taguri

Agenţia Regionala pentru Protecţia Mediului Bucuresti s-a reorganizat, iar noua denumire este Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucuresti si funcţionează in conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern nr.1000/2012 privind reorganizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului si a institutiilor publice aflate in subordinea acesteia.

          Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucuresti este instituţie publica cu personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cu statut de serviciu public deconcentrat, finanţată integral de la bugetul de stat.

          Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucuresti îndeplineşte, la nivelul Municipiului Bucuresti, atribuţiile Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, în domeniile implementării şi politicilor de mediu, legislaţiei şi reglementărilor în vigoare şi coordonează elaborarea planurilor de acţiune la nivelul Municipiului Bucuresti.

      

          Conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucuresti este asigurată de un Director executiv numit prin decizie a Preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.